Onderscheiden als EP (European Photographer)!

Vandaag te lezen in het Nieuwsblad :

Europees kwaliteistmerk voor Haachtse fotograaf

HAACHT – Haachtenaar Kris Jacobs ontving zopas het EP (European Photographer) label. Samen met 5 andere Europese fotografen uit Slovakije, Finland en Portugal sleepte hij dit gegeerde kwaliteitslabel in de wacht. De jurering van zijn werk, dat bestond uit een serie culinaire foto’s , gebeurde door een panel van internationale topfotografen.

De kwalificatie als “European Photographer” houdt een erkenning in van de bekwaamheid en professionele standaarden van beroepsfotografen. De EP-kwalificatie is een kwaliteitsnorm die verzekert dat de drager ervan de noodzakelijke, professionele competenties beheerst om de vereiste status van het beroep te garanderen.

Kris is in elk geval in de wolken met deze erkenning. ‘Het behalen van een EP label is een bekroning van hard werken en betekent voor mij een erkenning van mijn kunnen als fotograaf,’ aldus Kris. ‘Het geeft potentiële klanten een garantie dat ze met een bekwaam iemand in zee gaan. Het doet me des te meer plezier dat ik het EP label behaalde met een serie culinaire beelden. Geen makkelijke specialisatie, maar voor mij echt mijn ding. Het motiveert me alleen maar om me nog meer te verdiepen in deze niche binnen de fotografie.’, zegt Kris nog.
Kris Jacobs Photography is vooral gespecialiseerd in fotografische bedrijfscommunicatie. Zeker wat betreft reportages en culinaire fotografie heeft Kris in de loop der jaren een ijzersterke reputatie verworven. Na vele jaren in Gent gewoond en gewerkt  te hebben is hij sinds eind 2011 terug aan de slag in Haacht al gaat hij voor zijn opdrachten veel verder dan het Haachtse. Met zijn “mobiele studio” kan Kris zowat overal reportages maken. Zowel in zijn eigen studio als bij bedrijven,  in restaurants,…  kan hij op die manier kwalitatieve beelden creëren.  Zijn werk is te zien op http://www.positief-online.be en http://www.facebook.com/krisjacobsphotography

Cuberdons splash, één van de foto's waarmee Kris deelnam aan de wedstrijd.

Cuberdons splash, één van de foto’s waarmee Kris deelnam aan de wedstrijd.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s