Winnaar Silken Photo Award 2016

Culinair fotograaf Kris Jacobs wint prestigieuze “Silken Photo Award 2016”.

Haachtenaar Kris Jacobs is zopas uitgeroepen tot winnaar van deze fotowedstrijd op Europees niveau. Hij werd als winnaar gekozen uit een internationaal gezelschap van fotografen. De jurering van zijn werk, dat bestond uit een serie culinaire foto’s , gebeurde door een panel van deskundige topfotografen.

Silken is een prestigieus hotel in de Europawijk (tegenover BERLAYMONT) in Brussel. Zij brengen de fotografie in de belangstelling en organiseren jaarlijks deze internationale wedstrijd. Als winnaar houdt Kris er niet alleen een geldprijs aan over. Een serie van 25 van z’n foto’s zal worden tentoongesteld in de “Zoom Gallery” in het hotel. Tenslotte zal de serie van 6 winnende foto’s de deuren van de hotelkamers sieren op de ganse 3de verdieping van het hotel.

De tentoonstelling loop vanaf 25 maart tot 22 juli en is gratis te bezichtigen.

Kris is in elk geval in de wolken met deze erkenning. “Deze overwinning is een bekroning van hard werken en betekent voor mij een erkenning van mijn kunnen als fotograaf.” Aldus Kris. “Het geeft potentiële klanten de garantie dat ze met een bekwaam en professioneel vakman in zee gaan. Het doet me des te meer plezier dat ik won met een serie culinaire beelden. Daar leg ik me sinds een aantal jaren met heel veel plezier op toe en dat begint z’n vruchten af te werpen.” Zegt kris nog.

Kris Jacobs Photography richt zich op het culinaire universum. Producten, gerechtjes, reportagewerk bij grote en kleine producenten, restaurants, portretten,…  “Mooi beeldmateriaal is onmisbaar om een bedrijf op een professionele manier weer te geven en om klanten zin te geven in de producten. Ik streef er dan ook naar om beelden te maken die elk bedrijf wil overbrengen naar uw klanten.” Zo zegt Kris tenslotte.

Silken serie

Kris Jacobs overall winner Silken

Een gedachte over “Winnaar Silken Photo Award 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s