Winnaar “Foodprint Culinary Photo Award 2018 “

Foodprint 1718 voorgesteld.

 

Gisteren werd in Flanders Expo de nieuwe editie van het culinaire jaarboek Foodprint voorgesteld. Naar jaarlijkse traditie werden ook de winnaars bekend gemaakt van verschillende awards: Wine Lady of the Year 2018, Pizzaïolo of the Year 2018, Sommelier of the Year 2018 en Foodprint Culinary Photo Award 2018.

Foodprint is een jaarlijkse magazine met de looks van een stevig boek. Het geeft in de eerste plaats een chronologisch overzicht van wat er het voorbije jaar gebeurde in de culinaire en gastronomische wereld. In een tweede deel geeft Foodprint het woord aan de persoonlijkheden en trendsetters uit de horecawereld. Verder serveert Foodprint je de restaurants die je niet mag missen, bekijkt het de wijnoogsten kritisch, spot het nieuwe foodtrends en wandelt het door de gastronmische media. Het geheel wordt aangekleed met prachtige foodfoto’s van foodfotografen uit de hele wereld.

In elke editie van Foodprint worden een aantal foto’s gepubliceerd van professionele foodfotografen, intussen zijn dat topfotografen uit de vijf continenten. Uit de foto’s kunnen de lezers van Foodprint ieder jaar hun favoriete foto kiezen. Winnaar van deze editie werd Kris Jacobs met een schijnbaar eenvoudige foto van frietjes. De foto werd gemaakt voor het Duitse gastronomische tijdschrift Feinschmecker.

Hierbij het winnende beeld. Met dank aan alle mensen die hun stem hebben uitgebracht voor m’n foto :-).

 

 

2 gedachtes over “Winnaar “Foodprint Culinary Photo Award 2018 “

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s